- GRS Hopptävling, 31 januari -

Hej bloggen!
Det var helt enkelt inte min dag idag. I LCn så var han faktikst kanon fin fick ett pet på femman bara men de bryr jag mig inte om:) Sen så blev de lite missföstånd mellan mig och hästen på 7an så jag ville inte rida på och få ett riktigt stopp så jag tog en volt och red på och kom perffa, så LCn är jag super nöjd med. Men i LBn så fick jag ingen direkt kanon start, jag fick ett dålig läge och han är fjollig men han var dessutom dum också -.- så ja, de var ett tag sen jag ramlade av men ja, idag så gjorde jah de på första hindret. Gjorde illa benet lite faktikst men jag var mest förbannad, sen så såg jag Karin hoppa in på banan och tog Frollis så, ja, vi får ta nya tag i Heby :)

Grattis Karin som kom trea i båda klasser!!:D<3

NU BLIR DE SHOPPING FÖR MIG!

AS SNYGGA! JA VET!:D

HISS ELLER DISS?


jajamen, HISS ELLER DISS?


Jag var in och kollade på Lindas blogg och där hade hon varit in på en as bra shoppingsida!
Så jag hittade två klänningar som jag blev helt kär i eller vad tycker ni?



varför ska de snöa så mycket för ?



Hej bloggen!

sorry för att jag inte blogga igår men hade inte direkt tillgång till dator för jag ville vara social med Johanna :)
Aja iallafall, igår så sov Johanna hos mig så då tänkte vi kolla på pananormal activity så vi började ladda hem den men sen så vid elva blev vi aströtta ;o så då ställde vi klockan på tolv så då kunde vi kolla på den då istället ;) haha men jag stängde av alarmet när jag vaknade och somnade om:). Så idag så vakanade vi typ vid nio och kollade på filmen istället och käka chips och lite godis :) nyttiga klubben jobvisst! haha sen så var de meningen att vi skulle åka och bowla men vi sket i de vi stannade hemma och var inne heladan och myste iställe vid tv. Sen så nu har Hällstömaren åkt till Joel och haha dissa mig , not men ändå, så ja de var min dag, ja just deja, vi käka pizza vid tre fyra också haha. Så nu sitter jag här och är astaggad tills imorn! Vill så gärna ha en rosett elr två med mig hem veetttni ;) aja jag kommer iaf få träffa bästa Therese och de ska bli askul:)

+ en sak att min grupp är långt ifrån klar på projektet och de ska lämnas in på onsdag! KUL! inte..


vissa dagar är bättre än andra:'D

Hejsan hoppsan :)

Imorse när jag skulle gå utanför dörren låg de kanske 2-3 decimeter snööö. Pappa skjutsade mig till bussen som var 20 min sen -.- kuul! Sen så tog jag 48 till Cissi och på bussen där träffade jag Mikaela:) pratade strunt hela vägen!:D När jag kom tilll Cissi så blev de att började mopcka direkt. Åt lunch vid tolv. GUUUD VA SÖT DERAS VALP ÄR!!! Sen blev de att rida Rico och pulsa i snön på åkern, Cissi red Davva;D Mamma, pappa och thomas kom vid halv tre och hämtade upp mig och snäll som jag är tog jag pappas Mc Flurry m. daim :)

Nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka på hoppträning klockan sju med Frollis. Berättar senare hur jag det gick :)

puss så länge ;)

malín


Beslutsångest!!

Ni måste hjälpa mig att välja! Och nu menar jag alla som ser detta kommenterar!:D



ÄLSKAR BYXORNA!

De är så jävla coola! De måste köpas!:D




Dagens klädsel



Detta var min klädsel idaoooo:)

Underkläder ofc!
Brynäströja-Brynässhopen
Brunt linne-Gina Tricot
Jeans-Gina Tricot
Strumpor-New Body

ÄLSKAR LÅTEN!

Den här låten för stå för dagen idag :)
Ke$ha - Love is my drug


vissa människor är ju helt otroliga..



Hejhallå bloggen!

Jag startade om på nytt med min blogg pga att den andra den var usel Så nu blir de annat pågång och jag hoppas ni går in och kollar nu:)
Dagen som varit:
Det började med att jag kom till skolan lite för sent.. lotta var sjuk så vi fick ha matte/engelska som första lektion istället för att ha den vid elva. Både sötalex och sötelina fick tårar idag :(:(
Sen så nu sitter vi i skolan och ska jobba med projekt. Att jobba är inte min grej så jag sitter på bloggen, fb och bdb istället, kuul! Måste hinna klart med allt nu, för jag tror våran gruppp ligger lite efter alla andra. Nu när jag kommer hem ska jag äta och vi får se om jag rider ut en stund. Men eftersom de ska bli snöstorm så får vi se. De kanske blir datorn ikväll igen.

/pusspuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0